mandag 27. mai 2013

Begge gutta er påmeldt Norsk Schäferhundklubb avd. Indre Østfold sitt stevne 09.06.13. Det skal bli spennende nå, å se om det nye belønningssystemet har medført noen endring på Nurk når vi kommer i ringen. Han virker mer stabil i forhold til avstand nå, han gjør det og "fryser" ikke på trening, men nå har vi konsekvent avsluttet hele treninga og megabelønnet den øvelsen da. Bortsett fra sist vi trente, dvs. i går, for da var det 25 varmegrader, og vi falt tilbake til gamle belønningssynder, og belønnet mye og ofte. Han jobba jo som en helt i varmen, mastiffen! Så, det ble en kort god økt, med mye belønning igjen. Ikke så i kveld, er planen, da blir det full fres og "plaging" gjennom store deler av programmet til treer'n! Slemme mamma sin!

Hva gjelder småttis så jobber vi videre med motivasjon på foten, rask neddekk, stå og avstand med låste frambein. Jeg TROR han kan mekanikken i nedekken med låste frambein nå, skal begynne å teste med litt kommandering på den. Helt annen kommando på sitt og dekk i avstand enn jeg har til vanlig, nettopp fordi bevegelsene er så annerledes.

Forøvrig så løper tiden som vanlig fra meg, trening i kveld, forberedelser til bryllup i morgen, trening onsdag kveld, bronsemerkeprøve torsdag kveld, forberedelser til bryllup fredag, SELVE bryllupet lørdag.... osv. osv. Jeg går glipp av NKK Drammen. Men, satser på resultatservice! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar