søndag 5. mai 2013

I gang igjen

Har tatt seg selv i nakken, sparket seg selv (!) så smått der bak og bestemt seg for å blogge. Bloggen er nødvendig for å komme videre i treninga, og få bedre resultater.

Begge gutta har nå vært ute på stevne i år, Ilunga hadde første stevne 1. mai i Moss. Han gjentar suksessen fra slutten på fjoråret, og "går mastiff" når vi kommer inn i ringen. Hva skal vi gjøre med det da? Jo, nå SKAL vi ha stevnetrening, vi SKAL endre belønningssystemet (over til viktigere/mer SOSIAL belønning, og ikke MATbelønning). Vi skal heretter belønne med mat når vi avlslutter treninga, og tantene får HELLER IKKE lov å belønne. Detta blir regime.

I utgangspunktet hadde vil planer om å starte kun på tre stevner i år, og den planen opprettholdes. Erfaringen fra å starte begge på samme stevne er til nå at det skal ikke gjøres for ofte. Vi har stevnestopp for mai, her skal det legges inn trening. Hva gjelder Terkel så er det flatdekk for stabilitet i fellesdekk, samt høyere motivasjon i fot som er de første målene. Så tar vi det derfra. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar