fredag 12. november 2010

LIfe as usual - vi trener på LP3

Og nå har vi vært på kurs på kurs på kurs - først gikk vi en helg for Janniche Bjørnebakken, noe som ga mange nyttige innspill, så klarte vi å komme oss med på en dag av et helgekurs med Hege Johnsen (det er Hegeguru sant?), og etter det så klarte vi et kurs med Monica Wickstrøm. Alle disse tre har enten vært, eller er på landslaget i lydighet, og har mange bra tips å komme med. :)

Vi har startet LP3 både i Trøgstad og i Askim, og på Slitu, dvs tre forsøk. Første gangen fikk vi fem nuller, de to gangene etterpå fire. Men vi trenger treninga vi! Mor må bli trygg, for at nurk skal bli trygg, sånn er nå engang denne ekvipasjen skrudd sammen.

Neste gang ut er i regi av collieklubben, lørdag 20.11. på ridesenteret på Alna. Vi får se - håper på stigning i resultatkurva, men det kan gå åt skogen også.

Per i dag prioriteres NESEPRØVE (skikkelig vanskelig synes mor, Ilunga synes baaare det er morsomt han) og avstandskommandering (skikkelig vanskelig synes Ilunga - man må jo tenke bakover, og ikke framover til mor, hmpf...).

Nuvel, og slik går nu daga'n - jeg jobber, holder kurs og trener hund, og midt oppi alt dette har man jo en familie også (som er riktig så forståelsesfulle faktisk):). Vi får trene på - till then - see ya!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar